Vrsaljko: “Zadovoljan sam, ali volio bih otići u jači klub”

Vrsaljko: “Zadovoljan sam, ali volio bih otići u jači klub”

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko mogao bi ovoga ljeta napustiti Sassuolo.

Šime Vrsaljko/Foto: sassuolocalcio.it

Šime Vrsaljko priključio se hrvatskim reprezentativcima koji bi ovoga ljeta mogli promijeniti sredinu. Njegovo se ime u posljednje vrijeme sve češće spominje u kontekstu većih klubova, premda 23-godišnji branič ističe kako ne bi imao ništa protiv ni da ostane u Sassuolu.

“Ja sam u Sassuolu zadovoljan, ali kao igrač želim napredovati pa ako se pojavi opcija naravno da bih ovoga ljeta volio otići u neki kvalitetniji klub”, rekao je za Goal.

Vrsaljko je odradio odličnu sezonu u Italiji, a i klub je potvrdio kvalitetu ‘podarivši’ čak trojicu igrača talijanskoj reprezentaciji.

“U reprezentaciji su bili Acerbi, Sansone i Zaza, no Zaza je na žalost otpao zbog ozljede, a Acerbi kad su se naknadno priključili igrači Juventusa. Nisam znao da je Zaza ozlijeđen dok nisam čuo da je otpao s popisa”, komentira.

Talijani su, kaže Šime, itekako svjesni hrvatskih snaga i kvaliteta. “Nakon utakmice u Milanu definitivno znaju koliko smo kvalitetni te da ih na Poljudu očekuje jako težak posao. Morat ćemo biti maksimalno koncentrirani, želimo novu pobjedu, a u ovim uvjetima – kako će biti nama, tako i njima”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.