Vučević: “Dok sam ja ovdje, na Maloču ne računam!

Vučević: “Dok sam ja ovdje, na Maloču ne računam!

Goran Vučević obrazložio je svoju odluku o udaljavanju Marija Maloče iz prve momčadi Hajduka...

Foto: commons.wikimedia.org - Ballota

Odjeknula je hrvatskim medijima jučerašnja vijest kako je iz prve momčadi Hajduka udalje kapetan Mario Maloča. Dogodilo se to netom nakon što ga je Goran Vučević potjerao s treninga zbog bespotrebnog napucavanja lopte, a privremeni je trener bilih sada i objasnio svoju neprikosnovenu odluku.

“Nisam zadovoljan njegovim igrama, niti ponašanjem i takav mi nogometaš ne treba u svlačionici. Kapetan bi trebao biti trenerova desna ruka”, istaknuo je Vučević. “Dok sam ja tu, na njega ne računam!”

Novi/stari trener Splićana zadovoljan je odrađenim u proteklih nekoliko dana. “Sretan sam i zadovoljan načinom na koji su odrađeni treninzi, a iskreno se veselim Vujoviću i Gabriću koji su nam odmah uskočili u pomoć. Ne možemo, ipak, očekivati čuda, ali dat ćemo sve od sebe.”

Bilima slijede Rijeka i Split, utakmice su to koje mogu umnogome odrediti čitavu sezonu. Činjenica jest kako je Hajduk trenutačno najslabija momčad proljetnog dijela sezone. “Neću biti ništa lošiji trener ako izgubimo, niti bolji ako dobijemo obje utakmice. Dokle se vidim na klupi? Čovjek uvijek želi da sve traje što je duže moguće, ali ova situacija nije planirana.”

Riječani će, dakle, otvoriti treći Vučevičev mandat na klupi voljenoga kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.