Vučević krenuo oštro: Maloča potjeran s treninga!

Vučević krenuo oštro: Maloča potjeran s treninga!

Goran Vučević krenuo je baš kako je i najavljivao - beskompromisno...

Mario Maloča/Foto: hajduk.hr

Novi (privremeni) trener Hajduka Goran Vučević obratio se igračima, upozorio ih na obveze koje imaju prema dresu koji nose i uputio ih u svojevrsni kodeks ponašanja, nakon što je pod patronatom Stanka Poklepovića bilo zaista svega i svačega.

Špaco je po odlasku kazao kako su njegovi puleni bili “namjerno uvedeni u ekstremna stanja i kontinuirani stres, koji više nisu mogli podnositi”. Viđale su se tako scene razbijanja poljudskog inventara, vrijeđanje pripadnika ‘sedme sile’, prijetnje sucima utakmica, mnoštvo kartona i slično, a zbog čega je dosadašnji sportski direktor bilih odlučio uvesti nova, mnogo oštrija pravila.

Na svojoj je koži Vučevićevu ozbiljnost prvi osjetio baš kapetan Mario Maloča, koji je prijevremeno završio na tuširanju poslije treninga, bespotrebno napucavši jednu loptu te zaradivši usto i jedno vježbanje odvojeno od ostatka ekipe.

Novi šef struke odmah je najavio maksimalnu mobilizaciju i ozbiljnost te postrožavanje discipline, a tomu su se mogli uvjeriti već na jednom od prvih treninga (koji će, usput budi rečeno, sada trajati nešto duže, ali i počinjati ranije).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.