Vuelta al Pais Vasco: Kišerlovski i Đurasek treću etapu okončali u vremenu pobjednika

Vuelta al Pais Vasco: Kišerlovski i Đurasek treću etapu okončali u vremenu pobjednika

- Nema previše pritiska, Giro d' Italia se bliži i sve je usmjereno prema tome tako da se ne želim previše potrošiti, rekao je Robert Kišerlovski

Robert Kišerlovski

Robert Kišerlovski (Trek) osvojio je 52., a Kristijan Đurasek (Lampre) 69. mjesto u trećoj etapi utrke Vuelta al Pais Vasco voženoj od Urdazubija do Gasteiza u dužini od 194.5 kilometara. Kišerlovski i Đurasek na cilj su stigli u vremenu pobjednika  Michaela Matthewsa (5:02:09).

U ukupnom poretku vodeći je i dalje Alberto Contador (12:54:03), Robert Kišerlovski drži 22. mjesto s 58 sekundi zaostatka, dok je Kristijan Đurasek 49. s 8:03 minute zaostatka.

– Bilo je u redu. Usponi su kratki i eksplozivni, nisu moja specijalnost. Vidjet ćemo, u četvrtak bi trebala biti puno teža dionica. Nema previše pritiska, Giro d’ Italia se bliži i sve je usmjereno prema tome tako da se ne želim previše potrošiti.  Idem iz dana u dan. Naravno da i dalje treba odraditi utrku i uložiti 100 posto. Što god da se dogodi, ovo je na kraju jako dobar trening za Giro, rekao je Robert Kišerlovski za službenu stranicu Treka.

U četvrtak je na rasporedu četvrta etapa od Vitorije do Arratea u dužini od 151 kilometra.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.