Vujović: “Ako ostanemo zajedno, svi će nas izbjegavati”

Vujović: “Ako ostanemo zajedno, svi će nas izbjegavati”

Strateg Zagreba Veselin Vujović uvjeren je da će njegovu momčad uskoro svi htjeti - izbjeći.

Veselin Vujović/Foto: Gettyimages

Rukometaše Zagreba danas očekuje polufinale SEHA lige protiv domaćeg Veszprema u Mađarskoj. Strateg ‘plinara’ Veselin Vujović svjestan je kako će trebati pametno dozirati svoje mlade snage s obzirom na putovanje ‘dvostrukim kolosijekom’, no isto je tako siguran u jedno – snagu i potencijal svojeg sastava.

“Kad sam tek došao na Zagrebovu klupu misija mi je bila otkriti gdje su granice ove momčadi. Sada znam da će – ako ostanemo na okupu – uskoro svi htjeti izbjeći Zagreb, kako u Ligi prvaka, tako i u regionalnom natjecanju”, zbori legendarni rukometaš.

Veszprem – u kojemu igraju Mirko Alilović i Renato Sulić, nije bezopasan, no ni nepobjediv. “Najveća su nam snaga ogromno samopouzdanje i vjera da možemo dobiti svakoga”, ističe Vujović.

Luka Stepančić raduje se, pak, odličnoj – vrućoj atmosferi u Mađarskoj. “Nema puno tajni, obrane su zaštitni znak obje momčadi i vjerojatno će odlučiti o putniku o finale. Veszprem je favorit, ali nešto će se pitati i nas. Siguran sam da će to biti pravi spektakl.”

U drugom polufinalu igrat će Vardar i Brest Meškov.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.