Vujović i zagrebačka petorka na infuziji u Brestu

Vujović i zagrebačka petorka na infuziji u Brestu

Rukometaši Zagreba ostali su dan duže u Brestu nakon što ih je pokosila viroza...

Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Drugo kolo SEHA Gazprom lige iza je rukometaša Zagreba, a već su se pojavili prvi (medicinski) problemčići. No, ne radi se o kakvim ozljedama ili neplaniranim izostancima, već virozi koja je dobrano poharala redove plinara.

Hrvatski je prvak poslije pobjede nad Meškovim rezultatom 24:21 tako nešto duže od očekivanog ostao u Brestu, a na infuziji su završili strateg Veselin Vujović te petorica igrača: Leon Šušnja, Stefan Vujić, Domagoj Pavlović, Luka Stepančić i Filip Ivić.

Zbog neočekivanih peripetija vrlo je vjerojatno da će se morati prolongirati i odigravanje idućeg ogleda s makedonskim Vardarom (12. rujna), a momčad bi se trebala – preko Varšave – u hrvatsku prijestolnicu vratiti u utorak.

Zanimljivo je bilo i u ‘birokratskim’ pitanjima. U razgovoru za Crosport zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić tako prokomentirao igranje utakmica Lige prvaka u zagrebačkoj Areni. “Sve će biti u redu i rukometaši će igrati u Zagrebu. To vam ja tvrdim! Uvijek smo brinuli za rukomet, stoga nema razloga za zabrinutost. Pronaći ćemo rješenje da se ipak nastupa u Zagrebu”, izjavio je Bandić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.