Vujović: “Nitko neće biti favorit protiv nas u Zagrebu”

Vujović: “Nitko neće biti favorit protiv nas u Zagrebu”

Rukometaši PPD Zagreba započeli su s pripremama, a trener Vujović najavio je što se može od njih očekivati u novoj sezoni.

Veselin Vujović/Foto: Gettyimages

Okupili su se rukometaši PPD Zagreba koji se spremaju za izazove koje im donosi nova sezona. Na prozivci u Kutiji šibica okupili su se vratari Ivan Stevanović i Filip Ivić, lijeva krila Lovro Šprem, Lovro Mihić i Antonijo Kovačević, desna krila Zlatko Horvat i Luka Raković, kružni napadači Leon Šušnja, Tin Kontrec, Stanko Sabljić i Leon Vučko, lijevi vanjski Tonči Valčić, Domagoj Pavlović, Stipe Mandalinić, Josip Šandrk i Marko Vukić, desni vanjski Luka Stepančić i Luka Šebetić te srednji vanjski Josip Valčić, Sandro Obranović, Stefan Vujić i Mateo Lukačec.

Ozlijeđeni su Valčić i Mandalnić te još nije poznato kada će se u rad s momčadi.

Nemam vremena za opsežne fizičke pripreme, za to su igrači dobili plan i program preko ljeta. Moramo uklopiti nove igrače kako bismo napravili pomak i mogli nekoga iznenaditi u Ligi prvaka. Sa starim teško možemo proći, danas svi sve snimaju i gledaju“, kazao je trener Veselin Vujović te se osvrnuo na očekivanja u novoj sezoni:

Ja sam velika budala, umjesto da smo prošle godine bili 15. ili 30. pa da sada i 20. mjesto bude uspjeh, mi smo ušli među osam najboljih i sada svi očekuju još više. To nije realno, ali nitko neće biti favorit protiv nas u Zagrebu. Ne mogu jamčiti da ćemo nekoga pobijediti, ali nitko ne može jamčiti da će pobijediti Zagreb. Obećavam borbenost, a uz malo sreće Zagreb može puno.“

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.