Vujović o ždrijebu: “Želja i mladost su na našoj strani”

Vujović o ždrijebu: “Želja i mladost su na našoj strani”

Veselin Vujović zadovoljan je ždrijebom osmine finala Lige prvaka...

Veselin Vujović/Getty Images

U osmini finala Lige prvaka PPD Zagreb će igrati protiv danskog Koldinga. Trener Veselin Vujović zadovoljan je ždrijebom: “Njih sam nekako i priželjkivao. Kolding je između naše želje Pick Szegeda i Vardara, kojeg nikako nismo htjeli. Iskusni su i poznati sportskoj javnosti Hrvatske. Kod njih igraju Hvidt i Kim Andersson. Oni su igrači u zrelim godinama. Prednost Koldinga je iskustvo i znanje, ali na našoj strani su želja i mladost. Moja momčad će do utakmice biti u transu. Moram im uliti mirnoću i samopouzdanje za pobjedom s bar jedan razlike, a onda ćemo o uzvratu.”

Upitno je gdje će se igrati prvi dvoboj. Naime, utakmica protiv La Rioje bila je posljednja koju je PPD Zagreb mogao besplatno igrati u Areni. Troškovi organizacije su inače 150 tisuća kuna. Moguće alternacije su Osijek i Varaždin.

Luka Stepančić je izjavio: “Vjerujem da će se to riješiti. Htio bih da opet igramo u punoj Areni. U ždrijebu smo izvukli sredinu, a najgori bi bio Vardar. Kad je Andersson zdrav Kolding je težak protivnik, no ima dovoljno vremena za pripremu.”

Zlatko Horvat misli: “Znamo sve o njihovoj igri i igračima. Bili su drugi u teškoj skupini. No, ako se mi dobro pripremimo možemo iznenaditi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.