Vujović: “Tko zna? Možda ću u Rio kao hrvatski izbornik”

Vujović: “Tko zna? Možda ću u Rio kao hrvatski izbornik”

Veselin Vujović bio je zagonetan na presici prije utakmice Zagreba i Veszprema...

Veselin Vujović/Getty Images

PPD Zagreb u srijedu od 19 sati u sklopu SEHA regionalne lige ugostit će u Varaždinu jaku momčad mađarskog Veszprema, koja je ove sezone već slavila protiv hrvatskog prvaka – doduše tijesno – u zagrebačkoj Areni.

“Teška utakmica u krivo vrijeme – i danas ćemo igrati bez šestorice ozlijeđenih igrača”, počeo je Veselin Vujović nabrajati: Mandalinić, Josip Valčić, Stepančić, Šebetić, Šandrk, Šušnja“Poraz od Vardara malo nas je otrijeznio pa, nažalost, moram kazati da ćemo večeras teško do bodova. Veszprem je mnogo jača momčad, bez obzira na to u kojem će sastavu doći. Apsolutni su favoriti, ali to ne znači i da ćemo se mi tek tako predati. Premda, teško ćemo s ovakvim kadrom moći držati visok ritam 60 minuta”, iskren je učitelj plinara.

Osvrnuo se Vujović i na svoje predstojeće reprezentativne obveze u selekciji Slovenije, isukavši iz rukava i vrlo zanimljivu ‘primjedbu’, no vjerojatno i samo pošalicu: “Imamo tešku skupinu na Euru, no važniji je cilj plasirati se u Rio de Janeiro. Kandidirali smo se za domaćinstvo kvalifikacija jednog od turnira, a kad bismo u tome uspjeli bile bi mi to čak četvrte Igre. Kao igrač bio sam u Los Angelesu 1984, Seoulu 1988. i Sydneyju 2000. Tko zna, možda ću na pete otići i kao izbornik Hrvatske…”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.