Vujović: “Vidjet ćemo može li momčad pokazati karakter”

Vujović: “Vidjet ćemo može li momčad pokazati karakter”

Trener Zagrebaša očekuje pobjedu protiv Tatrana u Prešovu...

Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Nakon poraza od Bešiktaša u Ligi prvaka, PPD Zagreb čeka gostovanje u Prešovu protiv Tatrana, koji se do sada već pokazao kao moćna momčad. No, stratega plinara više brine kako će uloviti važnu pobjedu bez nekoliko poprilično bitnih igrača.

“Bit će ovo derbi kola i utakmica u kojoj ćemo vidjeti može li mlada momčad karakterno odgovoriti svome treneru i tako mu na najbolji mogući način zahvaliti što je ostao i nije preostao vjerovati u njih”, kazao je Vujović.

Za ogled neće biti spremni Luka Stepančić (problemi sa skočnim zglobom) te Domagoj Pavlović i Tin Kontrec, koje je ‘napala’ visoka temperatura. “Postalo je takoreći normalno da na gostovanja idemo bez nekoliko igrača. Sreća u nesreći jest što nas ima dosta i uvijek netko može uskočiti. Bez obzira u kakvom sastavu zaigramo, dat ćemo svoj maksimum i pokušati pobijediti.”

Bit će teško, ali optimizam je itekako prisutan. “Igramo protiv ozbiljne momčadi, koja igra Ligu prvaka i ima jako puno iskustva. Nezgodni su, ali smatram da smo ipak mi favoriti. Naravno, samo ako odigramo onako kako znamo i maksimalno se potrudimo za bodove”, zaključio je Vujo.

Susret je na rasporedu u srijedu u 18 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.