Vukas: “Poznajem igrače, nije istina da glume ozljedu”

Vukas: “Poznajem igrače, nije istina da glume ozljedu”

Hari Vukas je najavio utakmicu protiv Slaven Belupa...

Hari Vukas najavio je gostovanje u Koprivnici, svoju prvu utakmicu u trećem ovosezonskom mandatu na klupi Hajduka. Izjavio je: “U Koprivnici želimo pozitivan rezultat i nadigravat ćemo se sa Slaven Belupom. Nije bilo lijepo pisati da su igrači prijavljivali lažne ozljede. Poznajem sve igrače i siguran sam da je to laž. Liječnici će reći kad če tko biti potpuno spreman. Balića već dugo nema, Maglica ima problema s aduktorom, Nižiću je ozlijeđen mišić, Gotala muči koljeno, a Kalinić se oporavlja. Jedino je sigurno da se nakon Koprivnice vraća Milović.”

Nastavio je: “Imamo veliki problem na stoperskim pozicijama jer nema Nižića i Milovića, ali Maloča se vraća u momčad i složit ćemo najbolji mogući sastav. Slaven Belupo ima kvalitetnu momčad s dobrim trenerom. Na svom stadinu imaju dobre rezultate i bit će nam teško. Ja ne gledam igrače kao mlade i stare, kod mene igraju najbolji. Dugo sam uz momčad i zato imam veliku ulogu. Sad najviše treba raditi na psihologiji. Vjerujem da moji igrači imaju znanja, ali psiha im je uzdrmana zbog igre i rezultata. Znam koje su njihove mogućnosti i jedan dobar rezultat može vratiti samopouzdanje.

Zaključio je: “Podrška navijača je potrebna i u dobrim i u lošim situacijama. Ovaj klub je instituacija. Postoji mnogo ljudi koji žive za Hajduk i neće mu okrenuti leđa. Uprava i igrači me podržavaju, a vjerujem da će i navijači to učiniti. Samo s dominacijom u igri se može do dobrog rezultata.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.