Cibona u srijedu u Rusiji igra protiv Eniseya.

Vukovi u četvrtfinalu FIBA Europe kupa traže pobjedu

Vukovi u četvrtfinalu FIBA Europe kupa traže pobjedu

Slavlje Cibone

“Kad smo krenuli u ovo natjecanje, to je bilo nekako sekundarno. Naglasak je bio da naši mladi igrači dobiju što veću minutažu i da steknu prijeko potrebno iskustvo. Međutim, iz utakmice u utakmicu nekako se to sve ozbiljnije shvatilo i na neki način smo svi zajedno shvatili koliko je to praćeno i bitno natjecanje na većem nivou nego što je bilo prije par godina”, rekao je kapetan Cibone Marin Rozić.

Prisjetio se Draženovog pehara, a podsjetnik na njega im je sličica koju su Cibosi dobili od Smogovaca. “U ulasku u svlačionicu ima jedna sličica koju su Smogovci napravili s Draženom koji drži baš taj pehar. Sama pomisao da bismo se mi uključili u tu borbu za pehar, meni osobno, a vjerujem i mojim suigračima, ledi krv u žilama. To nam je dodatna motivacija koja je bez konkurencije”, otkrio je Rozić.

Prokomentirao je i momčad protiv koje igraju te naglašava kako vjeruje da Cibona ima šanse u Rusiji. “Koliko je jaka ekipa, govori da su izbacili Turk Telekom, jednog od konkurenata za trofej. Druga stvar je put, odnosno ekstremna vremenska razlika. Nije nimalo lako otići igrati u Sibir.”

Trener Damir Mulaomerović kaže da je dobra stvar što su završili jedno natjecanje pa se mogu fokusirati na utakmice koje dolaze. “Sama činjenica da igramo za final four je dodatni motiv”, zaključio je trener Cibosa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.