Vukovima Hrvatski kup košarke u kolicima

Vukovima Hrvatski kup košarke u kolicima

Foto: Kup košarke u kolicima

Jučer  je u Koprivničkoj „Sportskoj dvorani Branimir“ finalem između KKI „Vukovi“ iz Zagreba i KKI „Brod“ iz Slavonskog Broda trijumfom Vukova s 79:56 završio Hrvatski Kup košarke u kolicima. U borbi za treće mjesto KK Zagreb bio je bolji od ekipe KKI “Brod 2” s 89:53.

U dvodnevnom natjecanju u Koprivnici su snage odmjerili košarkaši KKI Vukovi, KKI Zagreb, KKI “Brod” iz Slavonskog Broda, KKI “Brod 2” iz Slavonskog Broda, KKI Varaždin, KKI Vodice, KKOI Koprivnica I KKOI Zadar.
Ovogodišnji Kup donio je fer nadmetanje i uzbudljivu košarku koju može samo podariti košarka u kolicima. Čestitam pobjednicima i samo se ustvrditi da se iz dana u dan povećava broj hrvatskih klubova koji rezultiraju ovakvom kvalitetom kojoj smo svjedočili ovog vikenda u Koprivnici.

Sljedećeg vikenda završava Državno prvenstvo, a novi prvak je KKI Zagreb. Što se tiče reprezentacije, Hrvatska će u srpnju nastupiti u Sarajevu na Europskom prvenstvu divizije B gdje ih realno očekuje borba za ulazak u diviziju A, izjavio je Ivica Vujica predsjednik Hrvatskog saveza košarke u kolicima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.