Vulić: “Nemam nikakvog kontakta s HNS-om”

Vulić: “Nemam nikakvog kontakta s HNS-om”

Ime novog izbornika trebalo bi biti objavljeno u ponedjeljak, a Vulić tvrdi da kontakta s HNS-om nema...

U nedjelju u 10.kolu HNL-a na trenerskim klupama susrest će se dva potencijalna kandidata za izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije, Zoran Vulić i Ante Čačić, na gostovanju Splita kod Lokomotive.

Vulićev eventualni dolazak na izborničko mjesto pao je u drugi plan, a trener Splita kaže kako se s prvim doktorom reprezentacije, Jozakom, neće sastati ni tijekom vikenda.  Dok se u Lokomotivi vrši rotacija trenera po zagrebačkim klubovima kako bi se Čačića oslobodilo obveza u Lokomotivi, po Zoranu Vuliću udaraju sa svih strana nagađanjima da iza sebe ima veliku potporu naše najjače oporbene stranke. Iako svjestan da bi slične priče i dalje mogle kružiti, sve je to demantirao za Index.

Ime novog izbornika trebalo bi biti objavljeno u ponedjeljak od strane Davora Šukera i Romea Jozaka, a Vulić uvjerava da nema nikakvog kontakta s HNS-om. Slaven Žužul ga je javno podržao, no on razmišlja isključivo o nadolazećoj utakmici:

“Nemoguće je, makar, u ovakvoj situaciju biti potpuno fokusiran. Iskreno iz srca sam rekao ono što mislim. Ako me netko treba postavljati, neka me ne postavlja. Ja sam iz nogometa, želim govoriti o nogometu, ali kod nas se o tome najmanje govori. Umoran sam od svega toga. Nemam nikakve planove za pregovore ovaj vikend niti su me Jozak ili Šuker zvali”, izjavio je Vulić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.