Wayne Rooney ponovno u središtu skandala

Wayne Rooney ponovno u središtu skandala

Osim što je na dvije godine ostao bez vozačke dozvole, Rooney mora odraditi i 100 sati dobrotvornog rada.

Wayne Rooney/Getty Images

Sud u Stockportu oduzeo je engleskom nogometašu Wayneu Rooneyju vozačku dozvolu na dvije godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Napadač Evertona je početkom rujna uhićen u dva sata ujutro u Wilmslowu, gradiću 18 kilometara udaljenom od Manchestera, zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a pušten je nakon plaćene jamčevine. Na sudu je priznao krivnju zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a kažnjen je i sa 100 sati rada za opće dobro. Uz to, mora platiti i, za njega minornih, 200 eura sudskih troškova.

To je samo nastavak skandala uz koji je Rooney vezan od ranije. Naime, u automobilu je s njime bila i starleta Laura Simpson s kojom je prevario trudnu suprugu Coleen s kojom Wayne očekuje četvrto dijete.

“Želim se još jednom ispričati svojoj obitelji, menadžeru, predsjedniku i svima u Evertonu. Želim se ispričati i svim navijačima koji sve ove godine bili uz mene,” rekao je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije.

Rooney je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije sa 53 pogotka te najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda sa 253 gola.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.