Wenger vjeruje u ostanak Özila i Sancheza

Wenger vjeruje u ostanak Özila i Sancheza

Foto: Daily Express

Trener Arsenala Arsene Wenger i dalje vjeruje kako će klub uspjeti zadržati svoje najveće zvijezde Mesuta Özila i Alexisa Sancheza. Naime, obojici ugovori ističu na ljeto 2018. godine, pa je Arsenal u velikoj opasnosti da izgube oba nogometaša bez odštete.

Wenger želi zadržati Özila i Sancheza, koje je doveo 2013. godine iz španjolskih velikana Reala i Barcelone, no veliku ulogu u tome će imati konačan plasman Arsenala na kraju ove sezone. Nakon velikih turbulencija, ispadanja iz Lige prvaka i gubljenja koraka sa vodećim ekipama Premiershipa, Arsenalu opasno visi plasman u Ligu prvaka iduće godine, a bez LP-a će biti gotovo nemoguće zadržati navedeni duo.

Time rečeno, Arsenal će ponuditi Özilu i Sanchezu nove ugovore, no unatoč optimizmu Wengera, izglednije je kako će oni te ponude odbiti. Interesa za ovim dvojcem ne manjka, pogotovo za čileanskim napadačem Sanchezom kojeg pola Europe želi vidjeti u svojim redovima. Može se zaključiti kako navijače Arsenala čeka dugo ljeto, u kojem će sudbina Wengera, ali i Arsenalovih najvećih zvijezda nesumnjivo puniti medijski prostor.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.