Wenger: Vjerujem da Sanchez želi ostati

Wenger: Vjerujem da Sanchez želi ostati

Engleski novinari već mjesecima Sancheza povezuju s odlaskom iz Arsenala prema klubovima kao što su Manchester United i Chelsea

FOTO: Facebook/Arsenal

Arsene Wenger je kao i svakog tjedna ponovno bio suočen s pitanjima u vezi produljenja svog, ali i ugovora Alexisa Sancheza na današnjoj konferenciji za tisak. Francuski strateg je siguran kako će Čileanac ostati u redovima topnika iako dogovor još uvijek nije postignut.

Vjerujem da on želi ostati u klubu. Jedino što je preostalo je pronalazak dogovora s njegovim agentom – rekao je Wenger.

Engleski novinari već mjesecima Sancheza povezuju s odlaskom iz Arsenala prema klubovima kao što su Manchester United i Chelsea. Razlog tome je što klub s Emiratesa godinama ne konkurira za vrhunska odličja, a čileanski reprezentativac time nije zadovoljan što se moglo vidjeti njegovim frustracijama na terenu ove sezone.

Sanchez nije jedini koji smatra da ove sezone rezultati nisu na razini koja se očekuje od kluba kao što je Arsenal. Svoje nezadovljstvo pokazala je i određena količina navijača topnika koji vjeruju kako je vrijeme da se Wenger i njihov voljeni klub rastanu. No, iako francuski menadžer time nije zabrinut, još nije donio odluku o svojoj budućnosti.

Ne mogu vam reći ništa više od onoga što ponavljam svakog puta – odgovorio je Wenger novinarima na pitanje o svojoj budućnosti i nastavio.

Jednom kada donesem odluku klub će ju objaviti. Ne mogu više ništa reći. Moj je posao planiranje budućnosti kluba – tajnovito je zatvorio raspravu Francuz.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.