Wimbledon: Caroline Wozniacki zaustavila Anu Konjuh u trećem kolu

Wimbledon: Caroline Wozniacki zaustavila Anu Konjuh u trećem kolu

Treće kolo: Caroline Wozniacki - Ana Konjuh 6:3, 6:0

Ana Konjuh/Getty Images

Ana Konjuh okončala je nastup u 3. kolu Wimbledona, Caroline Wozniacki slavila je 6:3, 6:0. Ana nije iskoristila niti jednu od pet break prilika, dok je danska tenisačica od osam prilika iskoristila četiri. Podatak od 25 neforisranih pogrešaka Konju u odnosu na samo četiri Wozniacki dovoljno govori.

Kod rezultata 4:3 u prvom setu Wozniacki je stigla do breaka i povela 5:3. Ana je u prvom setu imala dvije break lopte, a kod rezultata 4:5 spasila je dvije set lopte. Hrvatska tenisačica dobila je novu priliku za break, ali Wozniacki je sjajnim servisom osvojila poen i ubrzo iskoristila treću set loptu.

Već na otvaranju drugog seta Konjuh je izgubila servis. Kada je u drugom gemu druge dionice Wozniacki spasila nove dvije vezane break lopte kod 15:40 s dva neobranjiva servisa postalo je jasno da za Anu nema povrataka.

Hrvatska tenisačica izgubila je nit u igri i Wozinacki je susret privela kraju. Unatoč porazu Ana ima puno razloga za zadovoljstvo budući da je prošla kvalifikacije i stigla do trećeg kola.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.