Wimbledon: Ivanišević i Ljubičić poraženi, Majoli slavila u paru s Maleevom

Wimbledon: Ivanišević i Ljubičić poraženi, Majoli slavila u paru s Maleevom

Prvo kolo, skupina A: Ivanišević/Ljubičić - Bjorkman/Woodbridge 4:6, 6:7 (4), Majoli/Maleeva - Davenport/Fernandez 7:5, 4:6, 10:8

Goran Ivanišević/Getty Images

Goran Ivanišević i Ivan Ljubičić poraženi su u prvom susretu u skupini A Wimbledona izgubivši od  Šveđanina Jonasa Bjorkmana i Australca Todd Woodbridgea 4:6, 6:7 (4). Radi se o pozivnom turniru na kojem nastupaju igrači u mirovini. Ivaniševiću i Ljubičiću ne može se previše zamjeriti budući da su igrali protiv dvojca koji je svojevremeno bio sjajn u igri parova, a Bjorkman je imao zapaženu solo karijeru.  Doduše, najvažnije se prije svega bilo zabaviti, Goran je u jednom trenutku na teren donio kišobran.

U zanimljivom ogledu Goran i Ivan su iskoristili samo jednu od osam prilika za break, dok su Bjorkman i Woodbridge iskoristili dvije od tri prilike.

– Jedan, jedini i neponovljivi Goran Ivanišević. Nezaboravno iskustvo, napisao je Ivan Ljubičić na Twitteru.

Više sreće imala je Iva Majoli koja je u paru s Bugarkom Magdalenom Maleevom u skupini A pobijedila prve nositeljice Lindsay Davenport i Mary Joe Fernandez 7:5, 4:6, 10:8. Oba para u tri navarta su stigla do breaka, a na kraju je bio potreban treći set koji se igra do 10 poena da bi se odlučio pobjednik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.