Wozniacki elimirala Lučić-Baroni

Wozniacki elimirala Lučić-Baroni

Poraz Mirjane Lučić-Baroni...

Mirjana Lučić-Baroni/Getty Images

Dankinja Caroline Wozniacki svladala je u prvom kolu WTA turnira u Linzu Mirjanu Lučić – Baroni. Otvorila je Dankinja vodstvom 2:0, ali je uslijedio Mirjanin preokret na 5:2 uz osvojenih 20 od 22 poena. Teško je Dankinja pronalazila obranu od udaraca Lučić-Baroni, koja je sa 6:3 dobila prvu dionicu.

U drugom setu je Wozniacki dobila break. Imala je Dankinja vodstvo 2:0 i 4:1, a kod 5:3 je servirala za set. No, Lučić-Baroni je sve nadoknadila i čak izborila tie-break. U njemu je naša tenisačica povela 2:0, ali onda je od sljedećih osam poena osvojila samo jedan i izgubila mogućnost za pobjedu u dva seta nad nekadašnjom najboljom tenisačicom svijeta.

U posljednjem je setu Dankinja iskoristila niz pogrešaka naše tenisačice i povela 4:0. Kod 5:2 je Wozniacki propustila prvi servis za meč ostavši bez ijednog poena. Potom je Luči-Baroni pomalo iznenada velikom preciznošću smanjila na 5:4. Tada je Wozniacki po drugi put servirala za pobjedu, nije ponovila pogrešku iz osmog gema i slavila je nakon dva sata i 13 minuta igre 3:6, 7:6 (3), 6:4.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.