WTA Acapulco: Jana Fett izborila glavni dio turnira!

WTA Acapulco: Jana Fett izborila glavni dio turnira!

Naša tenisačica izbacila je Amerikanku.

foto: https://www.facebook.com/jana.fett2

Hrvatska tenisačica Jana Fett uspješno je izborila glavni dio WTA turnira u meksičkom Acapulcu. Ona je u posljednjem susretu kvalifikacija bila bolja od Amerikanke Jamie Loeb nakon dva sata i 23 minute igre rezultatom 6:3, 4:6 i 6:3.

U prvom setu vidjeli smo oduzimanje servisa naše tenisačice pri rezultatu 1:0, ali i re-break Amerikanke u gemu nakon. Obje tenisačice imale su dosta problema prilikom svojih servisa u prvom setu, no Loeb je bila ta koja je pokleknula i Jana je pri rezultatu 4:3 uspjela napraviti break, kojega je i potvrdila za prednost u prvom setu.

Ponovno smo gledali neobjašnjive pogreške na servisima obje tenisačice u drugom setu. Naša predstavnica, 113. tenisačica svijeta, dva je puta oduzimala servis protivnici, no Amerikanka je čak tri puta napravila break Jani i došla do izjednačenja u setovima.

Ipak, u posljednjem setu iskustvo naše tenisačice, ili bolje rečeno neiskustvo Amerikanke, 152. na WTA ljestvici, bilo je presudno. S tri oduzeta servisa Jana je iskoristila svoju četvrtu meč loptu i upisala pobjedu. Prva protivnica u glavnom dijelu turnira bit će joj Švicarka Jil Teichmann.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.