WTA Eastbourne: Ana Konjuh predala meč prvog kola

WTA Eastbourne: Ana Konjuh predala meč prvog kola

Ana Konjuh danas je nažalost predala svoj meč prvog kola WTA turnira u Eastbourneu pri rezultatu 4:6 0:1 za protivnicu Monu Barthel.

Foto: Ana Konjuh/Facebook

Nije danas bio dobar dan za hrvatski tenis. Nakon poraza Čilića, Ćorića i Lučić-Baroni uspješna nije bila niti Ana Konjuh. Ona je u prvom kolu turnira u Eastbourneu predala meč Njemici Moni Barthel pri rezultatu 4:6 0:1 za Barthel nakon 52 minute igre.

Solidno je Ana igrala danas, ali očito ju muči nekakva ozljeda koja joj nije omogućila da pruži najbolje od sebe. Imala je čak pet break lopti u prvom setu, ali nažalost iskoristila je tek jednu. Problem je bio što je taj oduzeti servis bio ispravka izgubljenog servis gema točno prije toga. Do drugog breaka Njemica je stigla pri rezultatu 4:5 kada je Ana servirala za ostanak u setu, iskoristila je Barthel treću priliku za osvajanje seta. Nakon toga sigurno je uzela i prvi gem drugog seta na svom servisu, a Ana tada odlučila predati meč jer očito nije mogla nastaviti.

Danas je u Eastbourneu poraz doživjela i Mirjana Lučić-Baroni tako da više nema hrvatskih predstavnica u singl dijelu ovog prilično jakog turnira u Engleskoj. U parovima će nas predstavljati naša najbolja parska igračica Darija Jurak u paru s Australkom Rodionovom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.