Xavi Pascual: “Zagreb je snažna i kompletna momčad”

Xavi Pascual: “Zagreb je snažna i kompletna momčad”

PPD Zagreb i Barcelona sastaju se u četvrtak u Areni, a Barcelona je na službenim stranicama objavila zanimljive intervjue.

Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Veselin Vujović i Xavi Pascual bivši su suigrači iz Barcelone, a danas odlični treneri koje je sudbina spojila na suprotnim stranama u četvrtfinalu Lige prvaka. Obojica su sipali hvalospjeve na račun drugoga. Veselin Vujović pritisak je prebacio na stranu Blaugrane.

“Nije bio vratar s izraženim fizičkim predispozicijama, ali je bio lukav, zato me ne iznenađuje što je postao dobar trener. S Barcelonom radi odličan posao i s obzirom na kvalitetu kojom raspolaže nije mu teško biti prvak Španjolske, ali je za njih veliko razočaranje bilo kada nisu osvojili Ligu prvaka prošle godine. Ove godine su opet veliki favoriti za naslov.”

Xavi Pascual najavljuje tvrd dvoboj sa čvrstim obranama, a o Zagrebu govori kao “o pravom predstavniku hrvatske rukometne škole.” Dodao je i nekoliko komplimenata na račun Veselina Vujovića.

“Momčadi su uvijek projekcija trenerovog mentaliteta pa je tako i u ovom slučaju. Zagreb je snažna i kompletna momčad i radi se o vrlo dobrom sastavu s puno napadačkih i obrambenih rješenja.”

Vujovića i Barcelonu sigurno vežu lijepe zajedničke uspomene zbog osvajanja prve Lige prvaka za katalonskog giganta u kojemu je sudjelovao i crnogorski strateg.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.