Za Rijeku potpisao reprezentativac Albanije

Za Rijeku potpisao reprezentativac Albanije

"Roshi je igrao vrlo dobro u drugoj njemačkoj ligi u dresu Koelna i Frankfurta. Standardni je reprezentativac Albanije od 2012. za koju je igrao većinu utakmica u tom periodu"

Foto: facebook.com/HNK-Rijeka

Odise Roshi, 24-godišnji albanski reprezentativac, potpisao je trogodišnji ugovor s Rijekom. Danas je predstavljen na Kantridi u društvu zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea.

Mance je uputio riječi dobrodošlice i predstavio Albanca: “Roshi je igrao vrlo dobro u drugoj njemačkoj ligi u dresu Koelna i Frankfurta. Standardni je reprezentativac Albanije od 2012. za koju je igrao većinu utakmica u tom periodu. On je brzonogi igrač koji igra na desnoj strani i vjerujemo da, s obzirom na godine, može puno napredovati. Većina igrača njegove generacije koji su stigli u Rijeku i koji su se podredili zahtjevima trenera Keka, napredovali su.” 

Zatim je riječ preuzeo Roshi koji je upoznat s uspjesima Rijeke: “Osjećam se dobro i nadam se da ću vrlo brzo pokazati sve što mogu. Rijeku nisam gledao u hrvatskom prvenstvu, ali znam da je jako dobra momčad koju sam pratio u Europskoj ligi. Još prije dva mjeseca sam puno razgovarao s kolegom iz reprezentacije Bekimom Balajem koji mi je ukazao na kvalitetu kluba, ali mi je isto tako savjetovao da dođem i pomognem da napravimo dodatan iskorak u natjecanjima u kojima Rijeka igra.” 

Nakon predstavljanja krenuo je na okupljanje reprezentacije Albanije koja 13. lipnja igra prijateljsku utakmicu protiv Francuske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.