Zachrisson: “Nitko nije u nas vjerovao prije početka, a pogledajte gdje smo sad“!

Zachrisson: “Nitko nije u nas vjerovao prije početka, a pogledajte gdje smo sad“!

Najbolji strijelac Šveđana u jučerašnjem susretu dao je svoj osvrt na prolazak u finale.

Foto: Expressen.se

Švedska je uspjela, nakon dugih 16 godina izborila je finale Europskog rukometnog prvenstva. U Areni Zagreb je pred 9 000 gledatelja nakon produžetka srušila Dansku 35:34.

Jedan od najboljih pojedinaca apsolutno je bio Mattias Zachrisson, koji je postigao osam golova i bio najbolji strijelac Šveđana. No, njegovi pogotci još više dobivaju na važnosti uzme li se u obzir činjenica da su postizani u ključnim trenutcima.

“Drago mi je da sam zabio dva gola i u produžetcima, no ne bi sad trebali izdvajati nekoga posebno. Svi smo kao kolektiv odigrali nevjerojatnu utakmicu. Mlada smo momčad i imamo još puno toga za dati. I tako mladi, već smo izborili finale Eura, što je apsolutno nevjerojatno“, izjavio je Zachrisson za SVT pa zaključio:

“Način na koji smo se smirili nakon onog gola u zadnjoj sekundi je jednostavno nevjerojatan. Učinit ćemo sve što je u našoj moći u finalu. Već smo osvojili medalju, koju su navijači i priželjkivali prije početka Eura. Presretni smo, nitko nije vjerovao u nas prije početka, a pogledajte gdje smo sad! Ovo je stvarno ludo“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.