Zadnja viza za Rusiju dijeli se u Limi! Srbi i Danci prate dvoboj s velikom pozornošću

Zadnja viza za Rusiju dijeli se u Limi! Srbi i Danci prate dvoboj s velikom pozornošću

Peru je veliki favorit ususret dvoboju u Limi koji počinje u 03:15 po hrvatskom vremenu.

Foto: Fifa.com

Nakon što je Australija pobijedila Honduras i izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, ostala je još jedna viza za put u Rusiju, a dobit će je Peru ili Novi Zeland.

Prva utakmica u Wellingtonu je završila bez golova, a u noći sa srijede na četvrtak slijedi uzvrat u Limi.

Dvoboj na stadionu Estadio Nacional s posebnom pažnjom pratit će u Danskoj i Srbiji. U slučaju pobjede domaćina, Peru ostaje u drugoj jakosnoj skupini, Danci sele u treći razred, a Srbi u četvrti. U slučaju da Novi Zeland priredi iznenađenje, Danska će ući u drugi ‘bubanj’, Srbija u treći, dok Novi Zeland ulazi u četvrti jakosni razred.

Europu će u Rusiji predstavljati Hrvatska, Švedska, Švicarska, Njemačka, Engleska, Belgija, Španjolska, Poljska, Island, Srbija, Francuska i Portugal, te naravno, domaćin Rusija. Afriku će predstavljati Senegal, Nigerija, Egipat, Maroko i Tunis, Južnu Ameriku Brazil, Urugvaj, Argentina i Kolumbija, Aziju Iran, Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija i Australija, a Sjevernu i Srednju Ameriku Meksiko, Kostarika i Panama.

Ždrijeb skupina World Cupa održat će se 1. prosinca u Kongresnoj palači Kremlin u Moskvi, a SP je na rasporedu od 14. lipnja do 15. srpnja iduće godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.