Zagreb ide po pobjedu kod Vezprema

Zagreb ide po pobjedu kod Vezprema

Prijenos utakmice možete pratiti na HRT4 od 15:00.

PPD Zagreb - Bešiktaš/Foto: www.rk-zagreb.hr

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 12. kola VELUX EHF Lige prvaka u kojemu će hrvatski rukometni prvaci u nedjelju 21. veljače gostovati u mađarskom Veszpremu, gdje će s početkom u 15.00 u Veszprem Areni odmjeriti snage s aktualnim viceprvacima Europe – mađarskim prvakom MVM Veszpremom.
Dan uoči utakmice doputovali su najbolji hrvatski rukometaši u mađarski Veszprem gdje su odradili jedan trening, upoznali se s dvoranom i najavili sutrašnju utakmicu.

Došli smo ovdje kompletni, konačno smo se kompletirali nakon što nas je malo uzdrmala ona viroza u Subotici. Mislim da se nemamo razloga plašiti Veszprema, bez obzira što su oni kvalitetom svojih igrača i činjenicom da igraju u svojoj dvorani ipak veliki favoriti. Mislim da imamo i dovoljno motiva i kvalitete i mogućnosti da pokušamo sutra prirediti iznenađenje. Volio bih da odigramo jednu dobru utakmicu ne samo zbog sutra, već i zbog onoga što nas čeka u nastavku Lige prvaka. Naša dva golmana su ozdravila i vjerujem kako mogu sutra iznijeti zajedničkim snagama cijelu utakmicu. Luka Šebetić i Stefan Vujić su također ozdravili i moram reći da cjelokupna slika izgleda dosta dobro – poručio je dan uoči utakmice trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Da nabrajamo pojedince Veszprema i govorimo o njihovoj individualnoj kvaliteti mislim da i nema osobitog smisla. Na svakoj su poziciji duplirani igračem visoke kvalitete i jedna su od najjačih ekipa ovog natjecanja. Dobra je vijest da su se nama vratili golmani, kao i Šeba i Stefi, a recept za sutra je čvrsto i agresivno u obrani, a strpljivo i pametno u napadu. Mislim da smo lani u polufinalu SEHA Gazprom lige pokazali kako možemo igrati s njima, a definitivno još osjećamo veliko žaljenje za izgubljenim bodovima u utakmici VELUX EHF Lige prvaka u prvom dijelu ove sezone u Zagrebu. Naša je želja ponoviti izdanje iz te dvije utakmice i uz malo sreće možda napraviti iznenađenje – rekao  je Domagoj Pavlović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.