Zagreb ne pušta Stepančića u PSG

Zagreb ne pušta Stepančića u PSG

Direktor zagrebačkog kluba komentira ambicije kluba te ostavljanje momčadi na okupu kako bi sljedeće sezone bili još bolji...

Foto: Mario Ćužić/Zna.hr

PSG želi Luku Stepančića, ali on je vezan uz Zagreb trogodišnjim ugovorom.

Direktor PPD-a Zagreb, Ante Ančić ne želi da Stepančić ode: “Vidim da se priča o odšteti od 120.000 eura za Luku Stepančića, ponuda PSG-a doista je tu negdje, ali što će nama tih milijun kuna? Klubu poput našeg to je mjesec dana života”. 

U zadnje tri godine nitko u Europi nije za igrača platio odštetu veću od 100.000 eura. Ipak je ovo rukomet i ne može se uspoređivati s nogometom. Pa više zaradi Dinamo kad proda kadeta ili juniora nego kad mi prodamo reprezentativca”, govori Ančić.

Najbolji Zagrebovi igrači poput Stepančića, Mandalinića i Ivića vezani su ugovorima do 2018. godine, a jedini koji još treba potpisati je Ilija Brozović. Ako on ne potpiše, biti će jedini igrač koji će otići u prijelaznom roku: “Želimo sljedeće godine biti još bolji, napasti SEHA ligu, a u Europi biti još bolji. Zato želimo zadržati ovu momčad na okupu, ali i dodatno pojačati u okviru naših mogućnosti”. 

Već se od ranije zna da golman Stevanović odlazi, a kao zamjena vidi se Venio Losert: “Muči ga ozljeda i ne zna hoće li još braniti. Produlji li karijeru za godinu dana, mi smo zainteresirani“, zaključuje Ančić.

Veselin Vujović odgodio je potpis ugovora jer želi vidjeti s kojom će momčadi raditi. Ne želi trenirati momčad bez ambicija i ako se pokažu istinitim tvrdnje direktora Ančića, Vujović neće imati razloga za odlazak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.