Zagrebaši nastavljaju uvjerljivo u Ligi za prvaka

Zagrebaši nastavljaju uvjerljivo u Ligi za prvaka

Zagreb je u šestom kolu Lige za prvaka bio bolji od Umaga...

Luka Stepančić, Ilija Brozović/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

PPD Zagreb lako je odradio šesto kolo Lige za prvaka u domaćem prvenstvu. Hrvatski je prvak otputovao na noge Umagu te rutinski slavio s konačnih 32:26.

Izabranici Veselina Vujovića već su u prvom poluvremenu praktički riješili susret u svoju korist – Umag se grčevito branio, no na predah su na koncu otišli sa šest pogodaka u mreži – više.

Pavlović i Mihić odmah na startu nastavka postavljaju +8, na semaforu je uskoro i 25:15, a momčad iz Zagreba do kraja staloženo održava prednost i zaustavlja se na šest razlike.

U redovima plinara najefikasniji su bili Mislav Perković i Stipe Mandalinić (pet golova), Šebetić je zabio četiri, dok je vratarska kombinacija IvićStevanović sakupila deset obrana. U redovima domaćih istaknuo se s 12 zgoditaka Tomislav Bošnjak, dok su golmani Borilović i Milinković obranili jedanaest lopti.

Umag – PPD Zagreb 26:32 (11:17)
Umag: Borilović (6 obrana), Milinković (5 obrana), Burnić, M. Ravnić; Maros 1, V. Ravnić 1, Sever 2, Lovrić, Petričević 2, Bošnjak 12, Koler, Stapar 4, Ružić, Sinčić 1, Horozović, Babić 3.
PPD Zagreb: Stevanović (4 obrane), Ivić (6 obrana); Perković 5, Mihić 2, Brozović 1, Čelica 1, Čorić, Šebetić 4, Raković 2, Horvat 3, Šušnja 2, Valčić 2, Mandalinić 5, Obranović 1, Medić 1, Pavlović 3.
Sedmerci: Umag: 1/1; PPD Zagreb: 4/4
Isključenja: Umag: 6 min.; PPD Zagreb: 4 min.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.