Zaklada Paraolimpijac poziva vas na “Tri slijeda inspiracije”

Zaklada Paraolimpijac poziva vas na “Tri slijeda inspiracije”

Od 2012. godine, kada je nastala Zaklada Paraolimpijac i Hrvatski paraolimpijski odbor jednom godišnje organizira tematsku donacijsku večeru.

foto: https://dnevnik.hr

Zaklada Paraolimpijac 05. prosinca 2017. u Kongresnom centru Forum Zagreb s početkom u 18 sati organizira petu donacijsku večeru pod nazivom “Tri slijeda inspiracije”.

Kako se u ključnim životnim trenucima postaviti u skladu s paraolimpijskim vrijednostima, svojim nadahnjujućim pričama predočit će nam slavni alpinist i svjetski putnik Stipe Božić, autorica brojnih bestsellera iz područja psihologije Mirjana Krizmanić i paraolimpijac Dino Sokolović.

Od 2012. godine, kada je nastala Zaklada Paraolimpijac i Hrvatski paraolimpijski odbor jednom godišnje organizira tematsku donacijsku večeru. Ove godine Zaklada Paraolimpijac vas poziva da podržite rad naših paraolimpijaca te i sami naučite nešto iz njihovih primjera i saznate koji je put do uspjeha u životu.

Na večeri mogu susjelovati svi i tako podržati rad Zaklade. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati večeri, svoj doprinos možete iskazati i u obliku donacije.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.