Zamet izgubio u spektakularnoj atmosferi u Melsungenu

Zamet izgubio u spektakularnoj atmosferi u Melsungenu

MT Melsungen - RK Zamet foto: RK Zamet

Rukometaši Zameta prvi put u svojoj povijesti gostovali su protiv protiv jedne od najjačih njemačkih ekipa. U uzvratnoj utakmici EHF kupa Zamet je gostovao u Melsungenu gdje je pred više od 2000 posjetitelja poražen rezultatom 32:20.

Melsungen je u utakmicu ušao veoma motivirano i već od početka utakmice nametnuo visoki tempo. Rukometaši Zameta pružali su dobar otpor do početka drugog poluvremena i rezultata 16:13, a odlična atmosfera najbolja je nagrada za ovogodišnji odličan rezultat ekipe Zameta postignut u EHF kupu.

Zamet je ove godine došao do treće stepenice EHF kupa porazivši pritom dvije respektabilne europske ekipe, Creteil iz Pariza i Bukurešt. Postignutim rezultatom Zamećani mogu biti više nego zadovoljni jer je ovo je najbolji europski rezultat u proteklim godinama kluba koji iduće godine slavi 60 godina od svojega osnutka.

Pred Zametom su dvije važne domaće utakmice protiv Varaždina i Poreča. Utakmica s Varaždina igra se u srijedu 30. studenog,  a utakmica s Porečom u subotu 03.prosinca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.