Zaninović: “Puno sam naučila iz ovog poraza”

Zaninović: “Puno sam naučila iz ovog poraza”

Lucija Zaninović je analizirala nastup na Svjetskom prvenstvu...

Lucija Zaninović/Getty Images

Lucija Zaninović je porazom od Kineskinje Wu Jingyu 9:2 eliminirana sa Svjetskog prvenstva. Izjavila je: “Zadovoljna sam nastupom. Šteta što nas je tako brzo ždrijeb spojio jer mislim da obje zaslužujemo medalju. Pokušala sam potpuno provesti taktiku dogovorenu s trenerom. Nije to bilo loše, iako rezultat govori drugačije. Mnogo sam naučila i vidjela sam u čemu mogu napredovati. Sve ostale koje su bile u ždrijebu sam već nekoliko puta pobijedila, a preostala mi je samo Kineskinja. Da sam ju svladala u polufinalu bi se borila s Ruskinjom, koju sam već nekoliko puta lako dobila. No, treba krenuti dalje.”

Sutra nastupa Filip Grgić, koji je izjavio: “Kategorija do 68 kg u kojoj se natječem na svakom je natjecanju jedna od najbrojnijih. Ja sam sedmi nositelj i čekam pobjednika borbe predstavnika Bjelorusije i Južne Afrike. Ništa ne znam o njima, ali gledat ću borbu.”

Svoj nastup očekuje i mlada Matea Jelić, koja misli: “Bit će mi jako teško jer sve cure imaju mnogo iskustva, ali maksimalno ću se truditi. Nije lagano otići iz juniora u seniore, ali uvijek se nauči nešto novo. Dobro sam se pripremila.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.