Zanoški se vraća u Medveščak

Zanoški se vraća u Medveščak

Zanoški i Krošelj opet su igrači Medveščaka...

Foto: www.medvescak.com

Tom Zanoški i Gašper Krošelj vratili su se u Medveščak. Riječ je o igračima koji su već igrali u EBEL-u. Ljubimac Sektora B Zanoški je izjavio: “Dugo vremena je prošlo od moga odlaska iz Medveščaka i igranja u Ledenoj. Svi znaju da mi je to najdraža dvorana. Jako malo igrača ima priliku igrati u rodnom gradu i to je nešto posebno. Po završetku sezone sam pet tjedana odmarao od leda, ali imao sam suhe treninge. Prije nekoliko tjedana sam opet počeo trenirati na ledu. Bilo je važno da dobro radim tijekom ljeta jer želim biti potpuno spreman za pripreme s momčadi. Morao sam ojačati. Koncentriran sam samo na pripreme, ali naravno da sanjam izlazak na led u prvoj utakmici.”

Nakon odlaska iz Medveščaka Zanoški je u KAC-u osvojio EBEL, a još je igrao u AHL-u, ECHL-u, švedskoj drugoj ligi i njemačkoj drugoj ligi. Nastavio je: “KHL će biti najveća razina hokeja u kojoj sam igrao. Jako sam sretan zbog toga, ali to mi je istovremeno i jako veliki izazov. Naravno da je liga vrhunska i zato ne znam što točno mogu očekivati od sebe. Jedno mogu obećati da ću dati maksimum u svakoj utakmici u kojoj dobijem priliku. Uloženi trud je jedino što sportaš može kontrolirati, a upravo je to osnova moje igre.”

Slovenski vratar Gašpar Krošelj je treći puta u karijeri postao igrač Medveščaka. Dvije sezone je proveo u EBEL-u kao pričuva Robertu Kristanu. U sezoni 2009/10 igrao je i sa sportskim direktorom Aaronom Foxom, koji je izjavio: “U posljednjih nekoliko sezona je Krošelj popravio tehniku u igru, a velika prednost mu je visina. Prošle sezone je odlično branio u Švedskoj, a bio je dobar i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Ima hrvatsku putovnicu i sretan je što će se boriti za minutažu u KHL-u.”

Osim Medveščaka Krošelj je igrao za Slaviju, Topolčane, Žilinu, Jesenice, Aalborg, Herlev, Spartu Sarpsborg i Oskarshamn, U dresu reprezentacije Slovenije je ove godine nastupio na Svjetskom prvenstvu Elitne divizije i odigrao je dvije utakmice u kojima je ostvario 92.9 posto obrana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.