Započinje nova sezona SEHA Gazprom lige! Sjajni susreti već od prvog kola

Započinje nova sezona SEHA Gazprom lige! Sjajni susreti već od prvog kola

Jedva čekamo!

Startaju nova uzbuđenja u SEHA Gazprom ligi! Donosimo koji nas ogledi očekuju u 1. kolu u sezoni 2018. /2019.

28. kolovoza, sezonu otvaraju ogledi rumunjskog Steaua Bucuresti i slovačkog Tatran Prešova čiji je trener bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji izbornik muške seniorske reprezentacije, Slavko Goluža, te ogled između Željezničara Niš i Vojvodine.

U srijedu, 29. kolovoza, na parket izlaze Izviđač i bjeloruski Meshkov Brest, a snage će odmjeriti i makedonski klubovi, Metalurg za koji nastupa reprezentativac Halil Jaganjac,i Vardar koji je odlaskom Luke Cindrića u poljski Kielce, ostao sa dvojicom hrvatskih igrača, Igorom Karačićem i Ivanom Čupićem koji se nakon ovogodišnjeg Europskog prvenstva održanog u Hrvatskoj, oprostio od reprezentativnog dresa.

Hrvatski predstavnici su RK Nexe Našice i PPD Zagreb će se susresti učetvrtak, 30. kolovoza s početkom u 20: 45 sati. Dodajmo još kako su rukometaši RK PPD Zagreb u čijim su redovima reprezentativci Tin Kontrec, Josip Božić –Pavletić, Zlatko Horvat, Valentino Ravnić, Josip Ereš, Lovro Jotić, David Mandić i Leon Šušnja ovog vikenda sudjelovali u pripremnom turniru Vendee Hand Trophee, te izgubili u borbi za 3. mjesto.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.