Završen gimnastički Grand Prix u Osijeku

Završen gimnastički Grand Prix u Osijeku

Solidni rezultati za Možnika i Đerek...

Zadnjeg dana Svjetskog kupa u Osijeku hrvatski gimnastičar Marijo Možnik zauzeo je četvrto mjesto u finalu preče s 14.475 bodova, dok je Ana Đerek zauzela peto mjesto na parteru s 12.775 bodova.

“Na drugoj dijagonali sam imala prijestup, na trećoj sam se jedva izvukla u doskoku, išla sam dosta nisko, pa se izvlačila kroz ples, ali sve skupa – dobro. Dva finala, s ozljedom prepone, krpali se iz dana u dan. Nije loše. Za dva tjedna me čeka Prvenstvo Hrvatske, a onda Svjetsko prvenstvo u Glasgowu gdje ću se pokušati plasirati na OI”, poručila je Đerek.

“Veliki pritisak je bio kao inače pred domaćom publikom. Želio sam pokazati puno, zato nisam htio kalkulirati. Išao sam na sve ili ništa. Izveo sam start 6.7 s kojim sam osvojio europsko zlato i svjetsku broncu. Nije mi žao što sam danas pogriješio na Stalder-Rybalku. Bolje ovdje nego na Svjetskom prvenstvu koje me čeka za mjesec dana. Navijači valjda neće zamjeriti. Ovo mi je bila posljednja provjera, morao sam pokušati tu vježbu. Nemam još snage za kraj vježbe, taj element je najteži, tehnički zahtjevan. Nije bio problem u tremi, jednostavno sam ostao bez snage”, kazao je Marijo Možnik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.