Završen je 21. po redu Torcida kup

Završen je 21. po redu Torcida kup

Završen 21. po redu Torcida kup!

Foto: Facebook

Pobjednik turnira je ekipa Torcida Istok koja je u finalu bila bolja od ekipe Madunić bus rezultatom 2:1. U finalu veteranskog dijela turnira pobjedu odnosi ekipa Popaj koja je bila bolja od Jadranskog osiguranja sa 3:0. Torcida Istok osvojila je Torcida kup.

Pred 6 tisuća ljudi momčad Tea Strunje bila je bolja od momčadi Madunić busa rezultatom 2:1. Bila je to prava muška i tvrda utakmica. Pogotke za Torcidu Istok postigli su Jelovčić i Laura, dok je strijelac za Madunić bus bio Perajica.

Treće mjesto pripalo je ekipi Torcida Ražine koja je pobijedila Garažu Pujanke rezultatom 4:1. Najbolji igrač turnira je Goran Duvančić iz Madunić busa, dok je najbolji vratar Ivo Jukić iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac turnira je Dragan Radman iz Torcide Ražine.

U finalu veterana Popaj je uvjerljivo svladao Jadransko osiguranje. Strijelci za Popaj bili su Jakić Depeder te Alfirević.

Treće mjesto pripada ekipi Torcide Mertojak koja je bila bolja od Croatie Perković sa 6:3. Između dviju finalnih utakmica Torcida je umjesto Hajdučkog srca dodijelila Hajdučku plaketu Nogometnom klubu Hajduk zbog neodigranog derbija u studenom prošle godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.