[VIDEO] Završila sezona za zločestog dečka hrvatskog nogometa

[VIDEO] Završila sezona za zločestog dečka hrvatskog nogometa

Marko Livaja/Getty Images

Označen kao veliki talent hrvatskog nogometa i igrač koji je prošao baš sve omladinske selekcije hrvatske nogometne reprezentacije, opet se našao u centru medijske pozornosti, no iz krivih razloga. Riječ je naravno o Marku Livaji, prvotimcu Las Palmasa, koji je ponovno potvrdio reputaciju zločestog dečka.

Naime, Livaja je u 33. kolu španjolske La Lige ušao u 83. minuti utakmice između njegovog Las Palmasa i Deportiva kako bi donio pobjedu kanarincima. No, Livaji je trebalo samo tri minute za glupost, prvo je s leđa, bez ikakvog povoda, pokosio igrača Deportiva za što je dobio crveni karton. Rekordno brzi crveni karton je začinio odgurivanjem suca, za što ga je Španjolski nogometni savez kaznio s pet utakmica kazne. To u prijevodu znači kako je za Livaju sezona gotova, budući da je upravo toliko utakmica do kraja sezone, a tek se čeka kazna Las Palmasa za nestašnog napadača.

Navedeno predstavlja loše vijesti za hrvatskog napadača kada se napokon činilo da se uklopio u novu sredinu, budući da je tokom sezone Livaja pokazao nekoliko dobrih nastupa i zabio pet golova. No, ponovno je prevladala njegova tamna strana, te će sezonu završiti s čak 12 žutih i jednim crvenim kartonom. Sasvim je moguće da je ovim potezom Livaja zaradio ispisnicu iz kluba, a 23-godišnjem napadaču je ovo već sedmi klub u karijeri. Prethodno je nosio dres milanskog Intera koji ga je slao na posudbe u Lugano i Cesenu. Nakon milanske avanture otišao je u Bergamo u Atalantu, nakon čega slijedi ruski Rubin i povratak na Čizmu u Empoli, prije nego je postao član Las Palmasa. Ipak, jedinu konstantu koju mladi Hrvat pokazuje je one koja se ogleda u ekscentričnom ponašanju na i izvan terena, što bi mu ovoga puta moglo ugroziti daljnju karijeru u ligama petice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.