Zbog gluposti Barcelonina čelnika Hezonja neće nazočiti NBA draftu?

Zbog gluposti Barcelonina čelnika Hezonja neće nazočiti NBA draftu?

Očekuje se da Hezonja bude izabran između petog i osmog mjesta.

Mario Hezonja/ Foto: Getty Images

Sinoć nakon zadnje utakmice španjolskog prvenstva gdje je Barcelona poražena od Real Madrida, pojavile su se špekulacije kako Mario Hezonja ipak neće otići u New York na draft već će svoj izbor čekati ispred malog ekrana.

Špekulaciju je pokrenuo David Pick, inače novinar s odličnim informacijama, ali isto tako novinar koji često zna proširiti nepotrebne špekulacije i “bubnuti pa jedva da ostane živ”. Ovog puta, čini se, govori istinu jer na svom Twitter profilu je napisao da Hezonja neće nazočiti NBA draftu, a izvor mu je njegov menadžer Arn Tellem.

U sljedećem postu navodi kako je razlog tome današnji trening koji je zakazao GM Barcelone Joan Carles Raventos.

Ova objava izazvala je salve smijeha kod španjolskih novinara koji sve žešće kritiziraju politiku kluba, ali i trenera Xavija Pascuala. Jedan od njih je i Miguel Lois Vidal koji se sarkastično zapitao što će raditi igrači na treningu? Pripremati se za sljedeću utakmicu?

Iako je Hezonja još uvijek pod ugovorom, s moralne i ljudske strane teško je za shvatiti ovakvo ponašanje čelnika kluba. Dubrovčanin je svoj dio ispoštovao, a Barcelona će dobiti i ne baš malu odštetu, upravo onoliko koliko stoji u ugovoru i za što su bili svjesni da će im se dogoditi. Ostaje samo nada da će se neke stvari riješiti i da će hrvatski reprezentativac sjesti u avion i otići put New Yorka. Vremena više nema puno.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.