Zdravko Mamić nije stvorio Hrvatsku reprezentaciju!

Zdravko Mamić nije stvorio Hrvatsku reprezentaciju!

youtube/Screenshot

Zdravko Mamić je na izvanrednoj press konferenciji u jednom trenutku ovako rekao:

Ja sam stvorio stroj koji se zove hrvatska reprezentacija!”. Na što god u tom trenutku mislio, gospodin Mamić se, izgleda, malo “zaletio”.  Naime, on sigurno nije stvorio brand već izvjesno vrijeme prisutan u hrvatskom medijskom prostoru, ali i puno šire.

Portal http://www.hrvatskareprezentacija.hr i naša službena  Facebook stranica https://www.facebook.com/reprezentacija  posvećeni su svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, a na našim platformama svi ljubitelji sporta na jednome mjestu mogu saznati najrelevantnije informacije i zanimljivosti vezane uz sve sportove i događanja hrvatskih reprezentacija i reprezentativaca u Hrvatskoj i izvan Lijepe naše.
Stvar je, dakle, vrlo jasna. Hrvatska reprezentacija jedna je i jedina.  Ako je gospodin Mamić u svom izlaganju mislio na hrvatsku nogometnu reprezentaciju, onda je to trebao jasno i glasno reći. Brand Hrvatska reprezentacija zaštićen je i ne želimo da ga se svojata kako kome padne na pamet ili mu se omakne. Sasvim svejedno.

Ostale reprezentacije u Hrvatskoj su hrvatska nogometna reprezentacija, hrvatska rukometna reprezentacija ,  hrvatska košarkaška reprezentacija i sve ostale hrvatske reprezentacije zavisno o nazivu sporta.
Dakle, još jednom: Hrvatska reprezentacija je jedna i jedina.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.