ŽELJKO BABIĆ POTVRĐEN ZA IZBORNIKA HRVATSKE MUŠKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

ŽELJKO BABIĆ POTVRĐEN ZA IZBORNIKA HRVATSKE MUŠKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE

Foto: HRS

U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza održana je 6. sjednica Upravnog odbora HRS-a na kojoj se, između ostalih tema, našla odluka o izborniku hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije.

Željko Babić je još jednom povukao svoju pisanu ostavku i na Upravnom odboru je izglasano da se i dalje da povjerenje Željku Babiću. Time on ostaje izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije i smatra se da njegova ostavka nije ni bila podnesena”, kazao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak još jednom je dobio povjerenje Upravnog odbora za novi mandat u trajanju od četiri godine.

”Želim zahvaliti Upravnom odboru na uspješnoj suradnji protekle četiri godine u sklopu kojih smo odradili veliki dio posla u smislu organizacije natjecanja koje smo dobili, kao i ustroja Uredovnice HRS-a te se zahvaljujem na ukazanom povjerenju za naredne četiri godine. Za naredno mandatno razdoblje kao najveći zadatak nameće se priprema i organizacija Europskog prvenstva 2018. u Hrvatskoj, a radit će se i na konsolidaciji stabilnog financiranja HRS-a”, rekao je glavni tajnik Damir Poljak.

Na sjednici UO-a predstavljen je rad za kvalifikacije, pripreme i nastup hrvatske muške juniorske reprezentacije pod vodstvom izbornika Hrvoja Horvata koja se s ovogodišnjeg Europskog prvenstva vratila s četvrtim mjestom. Koordinator za muški rukomet Ivano Balić predstavio je prijedlog za unapređenje kvalitete mladih igrača koja se temelji na 3-2-1 obrani, a UO je prihvatio inicijativu.

Uoči same sjednice Upravnog odbora, održana je i sjednica Inicijativnog odbora HRS-a za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj na kojoj je predstavljen troškovnik Prvenstva, prezentirane su održane i planirane promocijske aktivnosti te izvješće o inspekciji gradova domaćina i dvorana od strane EHF-a.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.