Željko Kopić: “Imamo u kadru dovoljan broj igrača!”

Željko Kopić: “Imamo u kadru dovoljan broj igrača!”

Hajduk na Poljudu protiv Rudeša po novu pobjedu.

S početkom u 15. sati nogometaši Hajduka na Poljudu u sklopu 24. kola Hrvatski telekom Prve lige dočekuju Zagrebački Rudeš. Splićani su u prva dva kola nastavka sezone svladali Cibaliju i Dinamo, dok su prošlog vikenda na Poljudu poraženi od Slaven Belupa.

Susret s Rudešom najavio je trener bijelih Željko Kopić: “Ova utakmica dolazi nakon poraza od Belupa, dosta smo nakon toga razgovarali s igračima, s mentalnog i taktičkog aspekta. Bilo je nezadovoljstva porazom što je i logično, ali mislim da smo dobrom analizom došli do određenih rješenja što ćemo pokazati u utakmici koja je pred nama. Niti je bilo euforije prije, niti ima depresije sada. Trenutno razmišljam isključivo o pripremi utakmice, fokus je na trenažnom procesu, imamo u kadru dovoljno igrača za dvoboj s Rudešom. Očekujem Rudeš u defenzivnom bloku s pokušajem brzih tranzicija, baš kako su i prošli put igrali protiv Hajduka, međutim siguran sam da ćemo pronaći optimalnu opciju za odgovor na takvu igru.”

Odlaskom Francka Ohandze, Hajduk je izgubio još jednog napadača, te će Splićani morati naći zamjenu u kadru kojim raspolažu. Trener bijelih osvrnuo se i na sam odlazak Francka te utjecaj na igru u nastavku sezone: “Igraći dolaze i odlaze iz ovih ili onih razloga, na stručnom stožeru i ekipi je da se što kvalitetnije adaptira. Odlaskom Francka Ohandze doći će do određenih promjena u načinu igre, ali siguran sam da ćemo pronaći balans za ono što nas čeka dalje.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.