Željko Kopić najizgledniji kandidat za novog trenera Hajduka!

Željko Kopić najizgledniji kandidat za novog trenera Hajduka!

Hajduk je nedavno ostao bez trenera. Joan Carillo nije imao dobre rezultate i u klubu su mu dali otkaz te odlučili da će reprezentativnu stanku iskoristiti za pronalaženje novog trenera.

Foto: Twitter

Željko Kopić je, čini se, najizgledniji kandidat za trenera Hajduka. 40-godišnji Osječanin zadivio je u Slaven Belupu, a već je i ranije spominjan kao potencijalni trener splitskog prvoligaša.

Hajduk je nedavno ostao bez trenera. Joan Carillo nije imao dobre rezultate i u klubu su mu dali otkaz te odlučili da će reprezentativnu stanku iskoristiti za pronalaženje novog trenera. Dalmatinki portal piše kako je najizgledniji kandidat za preuzimanje Hajduka Kopić.

Kopić je zadivio nogometni svijet kao trener Slaven Belupa kojeg je vodio zadnje dvije godine. S Belupom je pobjeđivao i Dinamo i Rijeku, a već je ranije bio spominjan kao mogući šef struke na Poljudu. Sada je bez posla, a Hajduk traži trenera.

Bivši trener Slaven Belupa čini se kao najbolja opcija. Osim Belupa, u trenerskoj karijeri koja je počela 2009. godine, vodio je NK Zagorec iz Krapine, Segestu, Lučko, Cibaliju i Zagreb. Hajduk bi ime novog trenera trebao objaviti u ponedjeljak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.