Zico predsjednik Fife: “Zašto ne?”

Zico predsjednik Fife: “Zašto ne?”

Svakim satom broj kandidata za novog predsjednika FIFA-e je sve veći.

Od jučerašnjeg podnošenja ostavke Seppa Blattera i uhićenja 14 FIFA-inih dužnosnika prošloga tjedna ne prestaju kružiti nova imena na listi potencijalnih predsjednika Međunarodne nogometne organizacije.

Bivši proslavljeni brazilski nogometaš Zico jedan je od njih. On se putem jedne društvene mreže oglasio kako je na večeri sa suprugom uvidio kako ima potporu nje i cijele obitelji te kako bi zbog svojih zasluga u nogometu bilo pametno kandidirati se.

“Cijeli život sam u nogometu te sam svojim radom stekao poštovanje u Brazilu i drugim dijelovima svijeta. Večerao sam sa suprugom Sandrom te sam shvatio kako imam njenu podršku i podršku naše djece da se kandidiram. Zasad nemam okupljenu potporu iza sebe, no kada FIFA sazove nove izbore, te ako zadovoljim uvjete koji se traže, a mislim kako tu nema problema, tko zna? Možda se i kandidiram.”

Kao jednu od svojih prednosti Zico navodi i to kako je bio brazilski ministar sporta, a nakon objave ovog statusa dobio je veliku podršku navijača, a neki bi ga ipak rađe željeli vidjeti na čelu brazilskog nogometa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.