Židak: Što bi trebao učiniti Šuker

Židak: Što bi trebao učiniti Šuker

Šuker mora u HNL uvesti red i izgladiti odnos sa Splićanima.

Davor Šuker/Getty Images

“U nogometu danas vrijede četiri stvari: Hajdukova publika, Rijekina vizija, Dinamova omladinska škola i reprezentacija”, napisao je ugledni sportski komentaror i kolumnist, ponajbolji poznavatelj GNK-a Dinamo Tomislav Židak u današnjem Jutarnjem listu.

Židak je mišljenja da Davor Šuker mora u HNL uvesti red i izgladiti odnos sa Splićanima.

“Šuker mora dotjerati HNL u red, ne smije dopustiti da Hrvatska bude nogometna kolonija lige petice, mora dotjerati u red trenersku i sudačku organizaciju“, piše Židak.

“Hrvatski nogomet nije samo trinaest prvoklasnih igrača u Realu, Barceloni, Interu i još negdje, hrvatski nogomet su uređena TV prava i ozbiljan plan za nacionalni stadion. HNS mora urediti odnose da mladi igrači ne odlaze sa šesnaest godina u inozemstvo, već da prvi ugovor moraju potpisati s matičnim klubom”, piše Židak

T-Com je kupio prava prijenosa za 24.000.000 kuna na tri godine. Od 300.000 korisnika usluga MaxTV-a, sportski paket mjesečno košta 90 kuna, u što je uključen prijenos svih utakmica HNL-a. Dobar posao, nema što, osim što hrvatski nogomet od toga dobiva – mrvice”, zaključuje Židak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.