Zidane najavio odlazak iz Reala: “Moram iskoristiti preostalo vrijeme na najbolji način“

Zidane najavio odlazak iz Reala: “Moram iskoristiti preostalo vrijeme na najbolji način“

Trener Kraljeva svjestan je u kakvu je situaciju doveo momčad.

Foto. Newsweekme.com

Real Madrid se, možemo komotno reći, raspada. U Primeri zaostaju ogromnih 16 bodova za vodećom Barcelonom i nalaze se tek na četvrtom mjestu, a u Ligi prvaka ih čeka možda najgori protivnik, Paris Saint-Germain pa Kraljevi ispadnu već u osmini finala.

“Zinedine Zidane kao igrač Reala više ne postoji. Sada je red da i Zidane trener izgradi svoju karijeru. Nemam nikakvog kredita zbog postignuća kao igrač i znam da će jednog dana doći kraj mojem trenerskom angažmanu u Realu, tako da pokušavam iskoristiti vrijeme koje imam na najbolji mogući način“, izjavio je Zinedine Zidane i time priznao da smatra da igračka postignuća ne prave protekciju na klupi.

“Uvijek govorim sam sebi da ako imam još deset dana ovdje, moram ih iskoristiti do kraja, a ako je šest mjeseci onda još tih šest mjeseci. Znam da sigurno neću biti ovdje još deset godina, a pritisak izvana ipak ne utječe na mene, jer imam štit oko sebi“, nastavio je legendarni Francuz pa zaključio:

“Kao trener Kraljevskog kluba imam puno odgovornosti. No, kada dođem kući potpuno se isključim od trenerskog posla i posvetim se obitelji, s kojom odem pogledati film ili predstavu“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.