Zimske olimpijske igre: Zrnčić-Dim 19., Kostelić tek 24. u superveleslalomu

Zimske olimpijske igre: Zrnčić-Dim 19., Kostelić tek 24. u superveleslalomu

- Mislim da sam dobro tehnički odvozio. Dobro sam vozio svugdje. Nema se tu što posebno analizirati, ali mislim da je serviser malo zaspao,razočaran je bio Kostelić

Ivica Kostelić/Getty Images

Natko Zrnčić-Dim plasirao se na 19. mjesto, dok je Ivica Kostelić bio tek 24. u superveleslalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Na stazi Rosa Hutor zlato je odnio Norvežanin Kjetil Jansrud, srebro je pripalo Amerikancu Andrewu Weibrechtu, dok su broncu podijelili Jan Hudec i veteran Bode Miller.

Natko je za pobjednikom zaostao sekundu i 61 stotinku, dok je najbolji hrvatski skijaš u konačnici imao zaostatak veći od dvije sekunde (+2.05).

– Zadovoljan sam vožnjom. Bilo je dobro pogotovo u prvom i zadnjem dijelu. Zbog srednjeg dijela sam ostao bez mjesta među 15 najboljih. Drago mi je da se sada okrećemo tehničkim disciplinama. Pogotovo slalomu. Želja je da Olimpijske igre okončam na najbolji mogući način, objasnio je Zrnčić-Dim, dok je Kostelić nakon utrke bio dosta razočaran:

– Mislim da sam dobro tehnički odvozio. Dobro sam vozio svugdje. Nema se tu što posebno analizirati, ali mislim da je serviser malo zaspao, objasnio je nakon vožnje Kostelić.

Rezultati: 1. Kjetil Jansrud (Nor) 1:18.14, 2. Andrew Weibrecht (SAD) +0.3, 3. Bode Miller (SAD) +0.53m 3. Jan Hudec (Kan) +0.53..19. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +1.61…24. Ivica Kostelić (Hrv) +2.05

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.