ŽKK Vindi organizira prvi međunarodni turnir za djevojčice

ŽKK Vindi organizira prvi međunarodni turnir za djevojčice

100tinjak mladih košarkašica nastupiti će na turniru.

foto: žkk vindi

Ženski košarkaški klub Vindi iz Varaždina organizator je turnira Sv.Nikole, 1. međunarodnog ženskog košarkaškog turnira za djevojčice do 15 godina. Turnir će se održati u subotu, 15. prosinca, od 9 sati, u varaždinskoj Areni.

Sudjelovanje na turniru potvrdilo je osam ekipa iz Hrvatske i Slovenije, stoga organizatori s pravom očekuju vrlo jak turnir i okupljanje 100-tinjak mladih košarkašica.

Gosti turnira biti će poznate osobe iz svijeta košarke kako bi ovaj turnir i druženje mladim košarkašicama i publici bio još atraktivniji. Na turnir dolaze Biserka Petrović, majka Dražena Petrovića, najboljeg Europskog košarkaša svih vremena, Korana Longin-Zanze, bivša hrvatska košarkašica, članica hrvatske košarkaške reprezentacije, Predrag Šarić, otac Darija Šarića, bivši hrvatski košarkaš, povremeni državni reprezentativac i najbolji strijelac Šibenke u povijesti, a bit će tu i Veselinka Šarić, majka Darija Šarića, bivša hrvatska košarkašica, legendarna igračica šibenskoga Elemesa.

Očekuje se između ostalog i dolazak alfe i omege HKS-a Dina Rađe i Stojka Vrankovića. Cilj ovog turnira je druženje mladih košarkašica, promocija sporta među dječjim uzrastima te općenito promocija košarke. U suradnji sa sponzorima, osigurani su i darovi za sve košarkašice te dolazak Svetog Nikole.

Na turniru sudjeluju: ŽKK Vindi Varaždin, ŽKK Ledita Domžale, ŽKK Zagreb, ŽKK Felix Zasauje, ŽKK Bistra Molve, ŽKK Folka Zagreb, ŽKK Vodice i ŽKK Podravac Virje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.