Zlatko Dalić u ponedjeljak objavljuje popis putnika za SAD

Zlatko Dalić u ponedjeljak objavljuje popis putnika za SAD

Još 18 dana dijeli nas od “Akcije Amerika“.

Foto: Twitter

Za samo 18 dana, 19. ožujka, hrvatski nogometni reprezentativci okupiti će se u hotelu Renaissance Cruise Port u Fort Lauderdaleu, odakle će krenuti na “Akciju Amerika“, koja se sastoji od dvije prijateljske utakmice protiv Perua i Meksika.

Sasvim je izvjesno da će Miami tih dana gorjeti, jer je Florida turistička meka, a utakmica će se igrati na Hard Rock stadionu. Druga utakmica protiv Meksika bit će igrana u Arlingtonu i to na modernoj areni Dallas Cowboysa.

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić najavio je i press konferenciju za 05. ožujka, kada će objaviti i popis igrača na koje će računati u dvije spomenute utakmice. Njih će najvjerojatnije biti 23, a na širi popis već je stavio nekolicinu igrača zbog vađenja vize. Riječ je o Bradariću, Livakoviću, Pašaliću i Pivariću.

Svi znamo da je i prošle godine hrvatska vrsta gostovala u SAD-u i to s momčadi sastavljenom praktički od samih igrača HNL-a. Ipak, Dalić će ove godine igrati u najjačem sastavu kako bi napravio što je moguće bolju uvertiru za Svjetsko prvenstvo. Ipak, Filip Benković ponovno nije na popisu, a sasvim sigurno će igrati Kalinić, Jedvaj, Čop, Barišić, Vlašić, Nižić i Santini.

Stručni stožer iz Zagreba za Miami leti preko Frankfurta 19. ožujka, zajedno s igračima iz Hrvatske, dok će se igrači iz stranih liga priključiti izravno iz klubova za koje igraju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.