Zlatko Dalić uoči ždrijeba: “Nemam nekakvih posebnih želja za ovaj ždrijeb”

Zlatko Dalić uoči ždrijeba: “Nemam nekakvih posebnih želja za ovaj ždrijeb”

Naši reprezentativci će u petak od 16 sati saznati skupinu i protivnike.

Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, otputovao je u Moskvu gdje će se u petak održati ždrijeb Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Naši reprezentativci će u petak od 16 sati saznati skupinu i protivnike.

“Nemam nekakvih posebnih želja za ovaj ždrijeb, ali htio bih izbjeći u grupnoj fazi najbolje reprezentacije svijeta kao što su Brazil, Njemačka, Argentina i Španjolska, ali nema slabih protivnika, tamo su najbolje reprezentacije svijeta”, rekao je Dalić.

Potom se izbornik dotaknuo ciljeva.

“Mi znamo što je naš cilj. Očekujemo dobar rezultat jer imamo za to kvalitetu. Najvažnije je da budemo spremni i napravimo taj prvi korak, a to je prolazak grupne faze.”

Dalić je reprezentaciju preuzeo u iznimno teškim okolnostima i uoči odlučujućih utakmica – gostovanja u Ukrajini i dodatnih kvalifikacija s Grčkom.

“Kada je cijela priča krenula, očekivao sam ovo, vjerovao u igrače i sebe. Sada je situacija odlična i nadam se da će takva biti i nakon Svjetskog prvenstva.”

Izbornik je u svakodnevnom kontaktu s reprezentativcima.

“Pratim  i svakodnevno sam u kontaktu s našim igračima, znam kakva je situacija kod njih i da neki sada ne igraju zbog ozljede, ali do SP-a još je šest mjeseci i nadam se da će do tada svi biti zdravi i spremni.”

Za kraj je rekao da nema komentara po pitanju izbora u Hrvatskom nogometnom savezu.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.