Zlatko Horvat: Ne želim komentirati suđenje

Zlatko Horvat: Ne želim komentirati suđenje

Čestitam suigračima na odličnoj borbi, dali smo maksimum. Danska je bila sretnija za nijansu, rekao je Horvat

Zlatko Horvat/Getty Images

Zlatko Horvat izborio je sedmerac i isključenje drugog danskog igrača na otvaranju drugog poluvremena. Nakon udarca morao je na klupu. Nažalost, Čupić u idućim minutama nije bio precizan.

– Nećemo tako, koliko nas je puta Čupić odveo do najljepših trenutaka. Istina, to je bio jedan od ključnih trenutaka, ali koliko nas je puta razveselio i odigrao odlične utakmice, sada mu nemamo što zamjeriti. Tako je jednostavno ispalo. Imali smo i nakon toga prilika da se vratimo, ne znam na kraju što bi rekao, ustvrdio je Zlatko Horvat nakon poraza od Danske.

– Snage za borbu za broncu sigurno imamo. Čestitam suigračima na odličnoj borbi, dali smo maksimum. Danska je bila sretnija za nijansu. Pred ovakvom publikom imali su vjetar u leđa, hvala i našim navijačima na potpori, rekao je Horvat koji se nije htio previše osvrtati na sudački kriterij.

– Ne želim komentirati suđenje, niti govoriti o sucima. Bilo je nekih detalja pred kraja kada su dosudili neke lopte za domaćina, ali to je bila njihova procjena, ne vjerujem da je tu bilo neke namjere, zaključio je Zlatko Horvat.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.